byakusharinnegan yazdı:Öldürmek istemediği ve kurtarmak istediği arkadaşına nasıl frs ya da bd atacak onu merak ediyorum ben.Önce sasukeye frs atıp sonradan gel barışalım derse çok saçma olur.

byakusharinnegan yazdı:Öldürmek istemediği ve kurtarmak istediği arkadaşına nasıl frs ya da bd atacak onu merak ediyorum ben.Önce sasukeye frs atıp sonradan gel barışalım derse çok saçma olur.

ertasd84 yazdı:Sasuke bir şekilde itachi ile konuşup imana gelirse !! bu dövüş olmaz bile ama millet kendini o kadar hazırlamışki bu dövüşe kishi yapmazsa japonyayı basıp a.kor millet :D
Naruto nun şu en son haliyle ne genjutsuya ne de bu hayvan ötesi hızla amaterasu yakalanacağını sanmıyorum susanoo da bijuu damayla kırar zaten zaten 6 tane kuyruklu canavarın saldırısını engelleyen narutonun biju daması susanoo kıramıyorsa ya da naruto amaterasu falan yakalancaksa gitsin evinde osbir çeksin daha iyi olur onun için
Sasuke nin ems hakkında tam bir bilgi yok ne tür güç getireceği belli değil bence her ne tür güç getirse getirsin narutoda daha hayvani bir güç çıkacaktır adam güç zıçıyor ve .Naruto bildiğin yeni rikodou olma yolunda gidiyor

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir