Aslında şu vs olsa kim kazanır konularını sevmiyorum çükübik vadisine dönüyor ortalık.Eğer böyle bir konu açıyorsanızda 2 tarafın tüm tekniklerini,zeka ve kabiliyet değerlendirmesini yazsanız daha iyi olacak sonra herkes hatırladıklarıyla şu şunu böle öper die fanboyların hücumuna uğruyor...Genede oy verdim bende Jiraiya alır bu maçı...
Offtopic :
Pipi sendromu;Bireyin çükünün küçük olması yada ereksiyon sağlayamaması durumunda pipisinde olması gereken kısmın beyninde olduğunu yada ereksiyona girememesi sonucu pipisine giden kanın beynine gittiğini varsayar.Bu kişiler bu yüzden aşırı zeki olduklarını sanarak egolarını tatmin etmeye çalışır. Pipi sendromlu kişileri tanımak için ise kullandıkları cümlelere bakabilirsiniz birkaç örnek; 1.Neyin kafasını yaşıyorsunuz mına koyim 2.Ben sizler gibi değilim 3.Dünyayı kurtaracak akla sahibim
Jiraya kyubi dört kuyruğu açtığında yamulmuş bir adam. Kendide söylüyor en çok ölüme bu zaman yaklaşmıştım diye. Jiraya sensei iyi hoştur ama yapmayın arkadaşlar böyle.... Başlığın cevabını anime veriyor.
Kuyubi mod şu an dört kuyruklu narutodan daha mı güçlü yoksa daha mı güçsüz ?
Tabi millet alışmış hisli rasenganlara objektif olamıyor...
Offtopic :
Pipi sendromu;Bireyin çükünün küçük olması yada ereksiyon sağlayamaması durumunda pipisinde olması gereken kısmın beyninde olduğunu yada ereksiyona girememesi sonucu pipisine giden kanın beynine gittiğini varsayar.Bu kişiler bu yüzden aşırı zeki olduklarını sanarak egolarını tatmin etmeye çalışır. Pipi sendromlu kişileri tanımak için ise kullandıkları cümlelere bakabilirsiniz birkaç örnek; 1.Neyin kafasını yaşıyorsunuz mına koyim 2.Ben sizler gibi değilim 3.Dünyayı kurtaracak akla sahibim
Valla manganın şuanki gidişatında herkes godmode açık olduğundan biraz saçma geldi bana. Zira Jiraya yaşasaydı onada bir sürü poverup gelirdi ama şuan için cevap belli zaten.