Gelişmiş arama
  • Ana Sayfa
  • Forum Ana Sayfa
  • Bağış Yap
  • Manga Oku
  • İletişim
  • Forum ana sayfa ‹ Konoha ‹ Naruto Anketler
  • Font boyutunu değiştir
  • Yazıcı görüntüsü
  • SSS

Jiraiya VS Naruto(Kyuubi Mod)

Naruto ile ilgili yapacağınız tüm anketler.
Başlık kilitlendi
43 mesaj • 4. sayfa (Toplam 5 sayfa) • 1, 2, 3, 4, 5

Jiraiya vs Naruto(Kyuubi Mod)

Jiraiya Kazanır
7
24%
Naruto(Kyuubi Mod) Kazanır
19
66%
Berabere Kalırlar
3
10%

Toplam oy : 29

Re: Jiraiya VS Naruto(Kyuubi Mod)

Mesajgönderen Borga-X » 25 Oca 2012 20:44

Lanza Del Relampago yazdı:@Borga

Daha ne görüceksin kyuubi mod ile ilgili?
Minato kadar hızlı.
Tsunaden daha güçlü.
Rasenganda aşmış.
Dayanıklılık max.
Çakra sınırsız.
Aynı anda Sage mod.i
Ayrıca bijudama.

Daha ne görmeyi bekliyor götünden ışın atmasını mı?

Ben son bölümdeki haline karşın demedim Jiraiya alır diye. Bundan önceki hali için söyledim.

Ancak power up konusunda haklısın.
Güçsüzler herzaman sözlere tutunur. Ve güç için gücü elde edemeden ölürler. (Easley)

Resim

Resim

Death greets me warm. Now i will just say goodbye..
Kullanıcı avatarı
Borga-X

Favori Manga: Naruto , Death Note , Claymore ,
Favori Anime: Naruto , Death Note, Claymore , Code Geass , Gintama , 07 Ghost , D-Gray Man , Bleach , Samurai Champloo
Başa Dön

Mesajgönderen Lambo » 25 Oca 2012 21:19

Neyse, bu konu artik amacini kaybetti :cheer:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lambo

Favori Manga: Veritas, The Breaker, Sun-Ken Rock, Claymore, Berserk, Holyland, Vinland Saga, Psyren, Vagabond, Zippy Ziggy
Favori Anime: Dragon Ball, DMC, GTO, Gintama, One Piece, Bleach, Beelzebub, Code Geass, Claymore, Rainbow : Nisha Rokubō no Shichinin, Gun Grave, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, FMA, FSN
Başa Dön

Mesajgönderen byakusharinnegan » 26 Oca 2012 12:44

Kyuubi moddaki hızını jiraiya takip edebilir karşılık verme şansı var sage mod yaparsa.Sage modu kendi yapamadığı için kurbağaları kullanıyor ve eğer savaşırlarsa kurbağaların kimin tarafında olacağı önemli.Yine de iyi niyetli davranıp kurbağaları jiraiya ya versekte naruto eski kyuubi modla yener.
Dövüşte adamın çok teknik bilmesi önemli değil bildiği teknikler dövüşte işe yaramayacaksa olmasada olur.Naruto frs yi kullanmasa bile kyuubi modda yatığı clonlar kageleri yeniyor ve onlarda her tekniği yapabiliyor chakra sıçıyor sonuçta.Jiraiya sage modda olduğu için yakın dövüşte avantajlı olabilir ama naruto clon kullanırsa raikageden hızlı bir kaç narutoyla baş edemez ve naruto yakaladığı bir açıkta direk frs ile yenebilir.Adam da raikage gibi zırh falan yok sonuçta.
byakusharinnegan

Favori Manga: naruto
Favori Anime: one piece
Başa Dön

Mesajgönderen Borga-X » 26 Oca 2012 17:21

@byakusharinnegan
Naruto'nun Jiraiya yı yenebileceğini çok güzel bi şekilde açıklamışsın ve beni inandırdın.
Fakat Jiraiya'nın sennin moda geçiş evresini yanlış biliyorsun. Jiraiya sennin modu kendisi yapıyor. Pain ile savaşında Sennin Mod a geçmek için senjutsu çakrası depoladı ve kurbağaları çağırmasındaki amaçda sınırsız chakra.
Üstelik Fukusaku'nun kendisi dedi Naruto'ya ''Jiraiya bu sennin mod eğitimini başarıyla tamamladı'' diye.
Güçsüzler herzaman sözlere tutunur. Ve güç için gücü elde edemeden ölürler. (Easley)

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Borga-X

Favori Anime: Naruto , Death Note, Claymore , Code Geass , Gintama , 07 Ghost , D-Gray Man , Bleach , Samurai Champloo
Başa Dön

Mesajgönderen byakusharinnegan » 26 Oca 2012 17:49

Sizin için aynı yere yeniden batım yani peine karşı sage modu ilk açtığı yere.Açtıktan hemen sonra yaşlı kadın kurbağa sage modu kendi başına kullanmayı öğrenmelisin diyor.Ve sanırım yaşlı kurbağanın naruto atalarını geçti demesinin sebebi de bu çünkü naruto tek başına da yapabiliyor.
byakusharinnegan

Favori Manga: naruto
Favori Anime: one piece
Başa Dön

Mesajgönderen Borga-X » 26 Oca 2012 19:45

@byakusharinnegan
Evet kardeşim bende baktım öyle diyor. Ancak Fukusaku Naruto ile konuşurken 'Ustan Jiraiya bu eğitimi başarıyla tamamladı' demişti. Şimdi hatırladım da Jiraiya tam olarak tamamlayamadı Sennin Mod u. Senin bahsettiğin mevzu o. Neyse konu iyice rayından çıkmasın.
Teşekkür ettim.

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Borga-X

Başa Dön

Mesajgönderen Shikamaruhn » 11 Şub 2012 18:13

Jiraiya yaşasaydı bence uzumaki clanının tüm mühürleme tekniklerini öğrenirdi.Zaten sage-modu inanılmaz derecede iyi.Ayrıca jiraiya narutodan zeki ve daha çok teknik biliyor.Ama böyle bir şavaşın olmasını kimse istemez zatende artık olması imkansız.
Resim Resim

HAYATTAKİ BİR PARÇA,MANGA
Kullanıcı avatarı
Shikamaruhn

Favori Manga: Naruto , One piece , Rurouni Kenshin...
Favori Anime: Naruto , One piece , Rurouni Kenshin...
Başa Dön

Mesajgönderen Fermion » 11 Şub 2012 18:42

Tamam öğrenmenin yaşı yok ama şu Jiraiya power-up alırdı diyenler iyice saçmalamışlar...

Jiraiya neredeyse 60 yaşında... Bu zamana kadar ne öğrenebildiyse öğrenmiştir. Orochimaru olsa power-up alırdı. Çünkü adam sürekli araştırmalar, deneyler yapıyordu. Ama Jiraiya gidip karı kız dikizliyordu... Naruto, Sasuke falan daha 17 yaşında, bi zahmet onlar yeni şeyler öğrensinler.

Konuyla ilgili olarak ta chakra modun Jiraiya'yı rahat alacağını düşünüyorum.Jiraiya'nın uygulayabileceği en baba teknik Naruto'yu kurbağa midedsine hapsetmek olur ama Naruto oradan rahatça çıkar ve çıktığı gibi tek FRS ile indirir.
Fermion

Favori Anime: Transformers
Başa Dön

Mesajgönderen Alban Captan » 13 Şub 2012 22:35

Jiraiya yaw :S Bu adamın öldüğüne hala inanamıyorum :D Ero-sennin senden hala umudum var bir gün geri gelecen biliom...
Fermion yazdı:Tamam öğrenmenin yaşı yok ama şu Jiraiya power-up alırdı diyenler iyice saçmalamışlar...

Jiraiya neredeyse 60 yaşında... Bu zamana kadar ne öğrenebildiyse öğrenmiştir. Orochimaru olsa power-up alırdı. Çünkü adam sürekli araştırmalar, deneyler yapıyordu. Ama Jiraiya gidip karı kız dikizliyordu... Naruto, Sasuke falan daha 17 yaşında, bi zahmet onlar yeni şeyler öğrensinler.

Konuyla ilgili olarak ta chakra modun Jiraiya'yı rahat alacağını düşünüyorum.Jiraiya'nın uygulayabileceği en baba teknik Naruto'yu kurbağa midedsine hapsetmek olur ama Naruto oradan rahatça çıkar ve çıktığı gibi tek FRS ile indirir.

Jiraiya sadece karı kız mı gözetliyordu ? Eeee yuh artık !
Resim
Kullanıcı avatarı
Alban Captan

Favori Manga: Naruto
Beelzebub
Slam Dunk
Favori Anime: Naruto.
Bleach
Dragon ball.
Tsubasa.
One Piece
Hellsing
D-Gray man
Başa Dön

Mesajgönderen hercaiebabil » 13 Şub 2012 22:51

@ celebhol
Hislerime tercüman oldun. Bir Jiraiya bir Yahiko .(hala öldüğü sahnenin yaşattığı travmayı atamadım). Hala geri dönecekleri günü bekliyorum.

BENİM FİKRİM;
Jiraiya'nın kazanacağını söyleyemem evet ama onu kolay lokma görmek...
Bu adam Yondaime'nin 3 senede oluşturduğu Rasenganı yapan tek adam (Jutsu profesörü Sandaime bile yapamıyordu düşünün artık.).
Naruto'nun 4 kuyruğa çıktığı sırada onu durdurabilecek mührü yapan adam. Yamato taşıdığı Hashirama'nın genlerinden gelen odun tekniğiyle bile ne kadar zorlanıyordu bastırırken kyubiyi.

Forumdaki pek çok kişi sage modu kyubi çakrasından üstün görüyordu. Sage modda usta biriydi Jiraiya. (ah ah yaşasaydı da onun da bir frog fu'sunu -nedir bendeki bu frog fu aşkı?- görseydim.)
Saçları ile yaptığı savunma ve saldırı teknikleri çok güçlüydü ayrıca.
Ve kim ne derse desin Naruto'dan daha zeki adam.

Ben de Jiraiya'nın yenileceğini düşünüyorum ama bu kadar aşağılamayın adamı bence.
"Gerçeği görmek, kendini bilmek, hedefini belirlemek ve yılmadan ilerlemek. O da kolay değil. İşte böyle istemek gerekir. O zaman bence bir şeyleri istemeyi hak ederiz.
Ve o zaman sahiden değişebiliriz ve ilham verebiliriz."

Bu resim bana işkence eden bütün öğrencilerime gelsin;
Show Spoiler
Resim
Kullanıcı avatarı
hercaiebabil

Günlük: Günlüğü Görüntüle (3)
Favori Manga: Shingeki no Kyojin
Favori Anime: Fullmetal Alchemist
Başa Dön

ÖncekiSonraki

Başlık kilitlendi
43 mesaj • 4. sayfa (Toplam 5 sayfa) • 1, 2, 3, 4, 5

Dön Naruto Anketler

Dön Forum ana sayfa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

• Forum ana sayfa
  • Takım •Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
    • News News
    • Site map Site map
    • SitemapIndex SitemapIndex
    • RSS Feed RSS Feed
    • Channel list Channel list