Any0ne yazdı:@Diablous @Ryuusa Bakuryu @Byakusharinnegan
Tsukuyomi konusunda ve Orochinin Edoları konusunda yanlış anlamışım sanırım,başınızı ağrıttıysam özür dilerim..
-Kabuto benimki önceki ikisinden daha iyi diyince,birinci ve ikinci hokage de o kadar kolay yenilince öle düşündüm sanırım.
-Evet Tsukuyomi ve Amaterasu,Susanoo Ms açanlarda ortaya çıkıyomuş.İş böyle olunca merak ediyorum 5 kage Madaradan nasıl kurtulucak,devamlı meteor yagdırır,devamlı amaterasu yapar.Ama kotoamatsukami nin msyle uyanan bişey olduğu geçti,shisui bnu sıfırdan geliştirmedi yani.O zamn Shusuide Tsukuyomi,Amaterasu,Susanoo,Kotoamatsukami var.Koto... da neyin nesi oluyo?Ms yle çıkan 4.bi jutsu mu?
-Evet,normal genjutsulardan zekayla kurtulabilirsin;ama İtachinin Tsukuyomisi...Kakashinin yeterli zekaya sahip olmadığı mı çıkıyo burdan?İtachi benimle sadece benimle aynı kandan olan sharinganı olan biri dövüşebilir demişti.
-Eğer Kotoamatsukamiyi Shisui kendi geliştirdiyse,ki geliştirmedi,o zaman Shisui en iyi genjutsu kullanıcısıdır.
-Anladıysan önemli değil.
-Kabuto orada benim edom daha iyi dediğinde söylediği farklıydı.Edoyu geliştirdi ama bu edoların gücünü arttırmadı hatırla oroc. iki kişiyi anca kullandı o da komutlarla.Kabuto dağın tepesinden 10larca edo yapıyor ve kendi kontrolü altında olmak zorunda değiller.Edolar kabuto için dövüşüyor ama kendi iradelerine bırakırsa daha iyi oluyorlar sanırım ama emin değilim.Oroc. hokageleri tamamen kontrolü altına almıştı o yüzden biraz mal gibi dövüştüler bileklerine yapışan patlayıcıları bile fark edemediler.
-Kotoamatsukami 'nin ms genjutsusu olduğunu sanmıyorum.Çünkü danzou daki sharingan hatırladığım kadarıyla normal sharingandı.
-Normal genjutsular bir bakıma zeka ile alakalı ama tsukiyomi den kurtulmanın tek yolu sharingandır ama her sharingan kullanıcısı kurtulamaz.Kakashi kurtulmadı itachi canlı bıraktı.Kakashi zaten kendi kendine beni neden öldürmedi diye düşünüyordu.
-Koto amatsukami shisui'ye özel bir teknik olduğuna göre o geliştirdi.Madara da bile yok öyle bir teknik.
Ayrıca shisui her genjutsu da bir 10 yıl beklemek zorunda değil diye düşünüyorum.Herif zaten 16 yaşında falan öldü.

.
.

News