Ryuusa Bakuryu yazdı:Sasuke zaten köye geri dönse, ikisinden biri hokage olacağından öyle bi takım kalmaz.
Düşüncem ilk duyulduğunda saçma gelecektir fakat Naruto hep ''Bu nefreti durduracağım.'' diyordu. Sasuke'yi durdurur veya yenerse bu devam edecektir. Madara vs Hashirama ve Rikudou'nun oğulları arasında savaş bunlara büyük bi örnek. Kısır döngü. Ben elinde sonunda Sasuke'yi köye geri döndüreceğini düşünüyorum. Artık o nasıl olur bilemem, Itachi de bunda büyük rol oynayabilir ve hatta Naruto'ya Hokage'lik teklifi edecekler ve o da bu savaşın ve nefretin durması için Sasuke'yle barışacak ve Hokage'liği ona verecek. Bu sayede hem ortada nefret ve savaş kalmayacak, hem de Uchiha klan ve Konoha arasında bi olay kalmayacak. Ama hepsinden daha ötesi, Naruto, o büyük hayalini böyle şık bi hareketle Sasuke'ye vermesi, cidden mükemmel olacaktır. Bana kalırsa Hokage olmasından daha mükemmel olur bu ve klişe de olmaz. Zaten öbür türlü de bu nefret durmaz.
Hatta biraz daha abartarak, Madara'nın edo'su mühürlenmezse, part 3'ün en sonunda Sasuke ve Naruto ona karşı koyabilir. Biz hep Sasuke vs Naruto bekledik ama onların beraber savaşması da bi o kadar mükemmel olur.
Naruto'nun hokage olacağından şüpheliyim zaten, hokage köyden kolay kolay ayrılamıyor, konu devamlılığı için naruto'nun köyde kalması uygun düşmez. Hokage olursa kısa süreli olur yada serinin sonuna doğru olur.

News