İyiydi de aksiyon başlar diyordum. Preview daha heyecanlandırıcı. Gelecek bölüm en sonunda Minato vs. Tobi'yi izleyeceğiz. İnşallah garip filler'lar sokmazlar ya da kayan yüzler. Son dönemde toparladı, umutluyum.
Edit: Minato'yu seslendiren değişmemiş görünüyor. Ben de niye bir fark göremedim diyorum.
Go out there and give them hell. You were born to do this. Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru...
Bölüm fena sayılmazdı. Gelecek bölüm çok daha iyi olacak. Bu arada Minato'nun sesine hiç takılmadım. Sanki bana da has Minato sesi gibi geldi. Değişme filan yok gibiydi. Bidaha bakayım yine de.
Edit : Tekrar izledim de sesi değişmemiş. Bence size öyle geliyor.
Güçsüzler herzaman sözlere tutunur. Ve güç için gücü elde edemeden ölürler. (Easley)
Death greets me warm. Now i will just say goodbye..
Animeyi yapan şirket şokta olmalı sanırım 2 bölümdür naruto kyuubi dövüşü hiç uzatılmadan gösterildi haftaya güzel bir vs bizi bekliyor bu arada minatonun sesine bişeymi olmuş herkez öyle diyor ben bi fark göremedim
Till the smoke clears out and my high burn out I'ma rip this shit till my bone collapse. Now tell me whats ma motherfuckin name Serial killa,Serial killa,Serial killa Hashtronaut
Favori Anime: full metal alchemist full metal alchemist brotherhood Death note Bleach Naruto Naruto shippuuden FLCL Hellsing Hellsing ultimate Elfen lied Fairy tail Rio: Rainbow Gate! Kissxsis Basilisk Bellzebub Dragon ball serisi Samurai 7 Sailor moon serisi futari ecchi Blood-C
Gelecek haftayı merakla bekliyorum. Umarım kaliteli bi anime izletirler de çizimler kötü olmaz.Bölüm genel itibari ile güzeldi. Sasuke ne sevimli şeymiş öle. Şimdiki halinden eser yok