Oldukça sıcak bir temmuz akşamında...
"Arkadaşlar hikayemizin birazını derledim topladım ve ortaya bu çıktı keyifli okumalar
"Oldukça sıcak bir temmuz akşamında... Gözlerimi Onun Gözlerinden Alamıyordum Sanki... Parıltılı gözleri vücudumu esir almıştı Dudaklarındaki tahrik edicilik azdırmıştı beni Fazla vakit kaybetmeden yapıştım kalçalarından. terli vücutlarımız sürtünürken sıcağı hissediyorduk Tüm bunlar yaşanırken yinede kafamda bir soru işareti vardı!! sonra uyandım, yatağın ıslaklığını hissetim.... Lan bunlarda işemeye ne kadar meraklılar tükiriyim böyle hikayeye deyip yataktan kalktım. ama kalkan sadece ben değildim. Aman Yarabbi. Benden başka kim kalkabilir ki bu saatte deyip etrafıma bakınırken bir anda onu farkettim. doğduğumdan beri yanımdaydı o. ufacık dünya sevimlisi varlığımın parçası.... Kuyruğum ? Saiyan mıyım lan ben ? kuyruğu ellerimle yokladım, o ne !! imkansızdı.... kuyruk kadar olmuşdu gecedevahşice sağa sola sallanıyordu durduramıyordum. Birden yanımda beliren '' Hidan'' ayin... Lan bu hidanın ne işi var bu hikayede sigigit dedim kendi kendime. Olaylar bir anda sarpa sarmışken... battı balık yan gider deyip... hidanı da yanıma alıp hidan kuyruğum ve ben... Düştük yine çaresiz gurbetin yollarına..... Karşımıza Birden İnek çıktı ve Hidan.... banyoya gidip soğuk duş aldım... Banyodan çıktım Hidan havlu uzattı. Bende kafasını ısırdım nasılsa ölümsüz. Birden Aizen Yanımıza Işınlandı o Kelebek... Yanındaki şey Pakkundan başkası değildi. Pati ver pati ver dedim.. Bakışlarından Bir Rocker Olduğu Belliydi.... Birden Rüyadan Uyandım Tekrar Yataktaydım... ama tahmin edemediğin bir şey vardı bu çift katmanlı bir rüyaydı. .... yada öyle sanmıştı , aslında uyanıktı .... Ranza delen lazanyaya artık dayanamıyordu. ulquiorra Ranza delen lazanyayane lan dedi ve los lobus a ayarı verdi. Neyse sonunda hidanla yola çıktık. ..bu rüyaydı ne hidanı yine.. bir rüyadır gidiyor diye düşündüm.. Sonra rüya değişti orta dünyadaydım. ..Hidan hobbitleri kovalayıp parmaklamaya çalışıyordu.. Hobbitler nerden çıktı diye düşünürken... Aragorn geldi Hidanın cücüğünü çıkardı. Hidandan drop olarak yüzük çıktı. Hidan beni erkekler öldüremez dedi. Aragorn ben de ablamı çağırırım dedi... Bacı olarak arwen'i çağırır ve.. Arwen ansızın Hidana aşık olur. Hidan Arweni görünce ayine başlar. Aragorn arkadan mal mal bakar... Aizende ayin yapacağını biliyordum der. o sırada o ses duyulur rassengan Konohamaru rasenganı Aizenin sırtına gömmüştü. Bfme'ye hiç bulaşmadan boyutuma döndüm. ..Yanlış boyuta gitmişim karşıma Einstein.. çıkmazmı konohamaruda peşimden geldi ardından... nen sence ordaki bicimsiz neyin nesi... lan hidan nereye kayboldu dedim kendi kendimeHidan kızın peşine takılmış gidiyordu... ..baktım Hidan'ın karısı Hidaniye geliyor.. İşler iyice boka sardı dedim... Derken konohamarunun peşinden gelen naruto Salak Narutonun ayağı deliğe sıkıştı bari naruto slağını kurtarayım dedim... Pakkun seslendi "dikkat seninkide sıkışmasın"...Bende dönüp pakkun'un patilerini koparttım o sırada itaci nin sesi duyuldu hacı mantı yaptınmı?? mantıdan başka herşey var dedim... ..o zaman mantı yap yoksa.. yoksa ne??...lafını tamamla dedim... ..kendi kendime konuşmaya başladım galiba.. tüm mantıların sasuke tarafıdan yenildiği belli olunca Hidan gelip sasukeye ayarı verir... Bunu gören Kakuzu Hidana dönüp.. mantı yedi ve itachi herkes yiyo ben niye yiyemiyom dedi ..Kakuzu Gomu Gomu No dedi.. .... Hidan da " sen kendini kim sanıyon ? " dedi ... ve kakuzu devam etti gomu gomu no mantı Yama-Ji Bankaisini açarak daldı ortama... Kan gövdeyi götürüyordu... fırsatçı hidan... .kanları yalayıp karnını doyurmaya başladı.. meğer hidan ölümsüz bir vampirmiş... Alucard hidanı görünce "geber amen" ışığı gören geldi amn koyim.... Bir anda Kira belirdi uzaklardan... vay anasını ipini koparan gelmiş.. sonra birden ortaya gokuda çıktı Kamehame atarak ortalıgın anasını aglattı hidan sasugayı, sasugay itachiyi avuçladı.... noluyo lan dedi ogichi ardından herkzi kesti

News