Selam önce kendimi tanıştırayım , ben ulviye burada yeniyim , türü komedi romantik yapmaya çalışacağım , ve şimdiden kusura bakmayın yavaş yavaş ilerleyeceğim ,ayrıca mangada yapmaya başladım ,(pek güzel olmadı ya neyse) etrafımdakiler resimde iyi olduğumu söylüyorlar (şimdilik acemiyim ama) ilerde resimlerin paylaşıldığı yerde başlık da açacağım , neyse çok uzattım başlıyorum Bismilllah...
ha bu arada başlık bulmadım daha o @
"
"""
Okula doğru ilerlerken şöyle bir durup okula baktım.Okulda yeniyim , geleli iki hafta oldu ama sanki iki ay olmuş gibi. Sınıftakilerin çoğu sıcakkanlı ,tabii arada çürük yumurtalar çıkmıyor değil, herkesle de iyi anlaşıyorum.
İlerde bir kalabalık gözüme çarptı.
-Allah Allah , niye orada toplanmışlar, ne var ki orada? derken arkamdan bir ses geldi .Bu ses sınıfımızdaki Chei'ye aitti.
-Bilmiyormusun , tabi kimse sana açıklamadı .Şu karşıdaki okulu görüyormusun?
-Evet , diyerek devamını getirmesi için Chei'ye döndüm.
-İşte orda zenginler oturuyor , zenginler dediysem sadece erkekler .
Kıskanmış bir şekilde kalabalığa baktı.Bana dönerek:
-Onlar her yıl bir aylığına okulumuzdan dört kız götürüyorlar , tabii kızların işine geliyo .
-Anlamadım niye götürüyorlarki , yani çok saçma.
-Çünkü sıkılıyorlar ,eğelenecek bişiler arıyorlar ,hem poporiteleride artıyo böylelikle.
-Teşekkür ederim anlattığın için soınıfta görüşürüz , diyerek okula döndüm .Tam o sırada birisi kolumu çekiştirerek beni kalabalığa doğru ittirmeye başladı.Ah bu Mina'ydı.Zaten nerde yakışıklı erkek görse ağzının suyu aklıyordu.
-Beni bırak Mina .
-Uff,beni seviyosan sende gel.
-Asıl sana uff,amaan tamam geliyorum.
Kalabalığın arasına girdik .Ordan burdan ittiriyorlardı.Bi baktımkien öndeyiz.Etraftan heyyo,yuppi ,seni seviyorum ,süpersiniz gibi bağırışlar geliyordu.Onları görmüştüm.Dört erkek ,gerçektende hepsi birbirinden yakışıklı.Boyları 175 ile 185 arasıydı galiba.En öndeki sarışın ,onun bi arkasındaki siyah saçlı ve gözlüklüydü.Diğeri kahverengi şaçlarıyla tatlı tatlı bakıyordu etrafa .En sondaki ise sertti ,yine bununda saçı siyahtı.Gözlüklü hariç diğerlerinin yanında birer kız vardı.Gözlüklü birden kolumu tuttu ve çekiştirmeye başladı ben daha neler olduğunu anlayamadan kalabalıktan uzaklaşmıştık.Biraz ilerledikten sonra .
-Hey,beni bırakın.Gelmek istemiyorum.
Ah okula doğru ilerlemeye devam ediyorduk.Gözlüklü kolumu hala bırakmamıştı.
Sarışın bana eğilerek .
-Ne yani bizimle gelmek istemiyormusun?
-H..Hay...
Hayır diyemeden o üç kızın arsaından biri bana doğru yaklaştı ve kenara çekti.
-Sen delimisin?.Şimdi geri dönersen kızlar seni parçalar.
-Niye parçalasınlar ?Ne yaptım?
-Ne mi yaptın?Sen seçildin ,bu yakışıklı erkekler tarafından ,kıskançlıklarından çatlıyorlardır.Bir ay sonra geri döneceğiz zaten ozaman da sakinleşmiş olurlar.
-Başka birini seçsinler.
Sarışın meğerse bizi dinliyormuş çaktırmadan.Yürümeye devam ederek :
-Neden başkasını seçecekmişiz,sen gayet iyisin.
Bana tekrar eÄŸilerek :
-Eğer geri dönersen seni kızlara parçalattırırım,tercih senin , diyerek sırıttı.
Bense sadece sesimi kesip yürümeye devam ettim.Gözlüklü kız bana sokulup :
-Senin derslere önem verdiğini duydum,hem okulda ilk beşe giriyormuşsun.Biliyor musun burda eğitim ordan kat kat daha iyi.Benden söylemesi.
Hmm, demek öyle.Bak bu beni teselli eder.Eğitim benim için çok önemli.Büyüyünce dedektif olacağım.Yani o olmak istiyorum ama iş imkanı azmış.O olmadı psikolog olurum.Dimi ama işmi yok.
Onları takip etmeye devam ediyordum ki onlara adlarını sormayı unuttuğumu farkettim.Hemde hiçbirinin.Derken okula geldik ve kapı açıldı...

Ben niye biliyorum ki o animeyi yaaaa... 

,senin dediğin gibi tepkiler verecekti.Ama nedense öyle yazmadım
.Ben yazmayı pek sevmem
,sevmediğim için hemen yazayım bitsin istiyorum ama kafamdakini de aktarmak istiyorum.Her neyse öyle işte
Beni uyardığın için saol. 
News