Favori Manga: Bleach, Veritas, Beelzebup, Sun-Ken Rock, Zippy Zigy, GANTZ, Dengeki Daisy, Ouran High School Host Club, The , Slam Dunk Çok var yaw hangi birini yazayım bu kadar yeter...
Favori Anime: Bleach, Kaichou wa Maid-sama, Darker Than Black, Durarara, Hell Girl... Çok var. Kısaca her telden takılıyorum, beğendiklerime bakıyorum gibi bir şey...
Uzun zaman olmuş ama ben hikayeni okudum .Fantastik bir ff olmadığı zaten belli bence sen bunu yazarken çizimlerini de düşünüyordun bu yüzden eksiklikler olmuş ve içindekini bir an önce yazıya dökmek istemenden kaynaklandığını da ifade etmişsin.Yazmaktan hoşlanıyorsan(yazmaktan kastım hikayelerin varsa)bırakmamalısın sonuçta kendi eksiğini kabul ettiysen geliştirerek devam etmelisin.
Favori Manga: Bleach, Veritas, Beelzebup, Sun-Ken Rock, Zippy Zigy, GANTZ, Dengeki Daisy, Ouran High School Host Club, The , Slam Dunk Çok var yaw hangi birini yazayım bu kadar yeter...
Favori Anime: Bleach, Kaichou wa Maid-sama, Darker Than Black, Durarara, Hell Girl... Çok var. Kısaca her telden takılıyorum, beğendiklerime bakıyorum gibi bir şey...