Karşımda durduğunda, Işığın düşmanlarını yenmek için hevesli gözlerindeki gururu çok iyi hatırlıyorum. Halkını korumak için her bedeli ödemeye hazır... Arthas'ın kalbimde saklamak istediğim tek hatırası bu. -Uther the Lightbringer
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Favori Manga: Naruto, One Piece, Veritas, Sun-ken Rock, Beelzebub, Vagabond, Gantz, Ao no Exorcist, Bakuman, Slam Dunk, The Breaker, Claymore, Holyland, Area No Kishi, Freezing.
Favori Anime: Code Geass, Naruto, Pocket Monsters, One Piece, Death Note, Guility Crown.
Hoşgeldin.. Avatarındaki adam kim?.. Bi yerden çıkartcam ama..
İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Favori Manga: naruto, bleach, the breaker, the breaker NW, unbalance x unbalance Sun Ken Rock, HSD Kenichi, Fairy Tail, OP, FMA, Noblesse, Gamaran, Hellsing,, Veritas
Brandon Lee... The Crow serisinin hastasıyımdır. Ama ne komiktir ki bu adam filmde bir intihar sahnesini canlandırırken, silahın dolu olması sonucu bunu gerçek anlamda yaşamıştır. Çok merak etmişim acaba o anda düşünmeye vakti olduysa neler hissetti ? Düşününsenize rol olarak yapmayı düşündüğünüz şey gerçekten oluyor falan neyse yine mazoşist duygularım kabardı.