Selamun aleyküm herkese. Adım Sercan. Yirmi (20) yaşındayım. Karadeniz Teknik Üniversitesi/İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi/3.Sınıf/İkinci Öğretim öğrencisiyim. Samsunda yaşamaktayım. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyımdır. Aslen Fındıklı/Rize ve Hopa/Artvinliyim. İstanbul doğumluyum hayatımın ilk 7 yılını da o şehirde yaşadım. Mangalarla ve animelerle içli dışlıyımdır ama belki beni aranızda tanıyanlar vardır koyu bir Tsubasaseverim. .) Editörlük yaptım daha önce okuyanlarınız olduysa Captain Tsubasa İlk Serisinin montajcılarındanım. Photoshop programıyla da Mangalara hayat veriyorum onları renklendiriyorum kendi hayal gücüme göre. Memnun olan olmaya herkese saygılarımla iyi forumlar dilerim...
Vay anasını avradını sayın seyirciler biz 21 yaşımızda hazırlık okuyoz adamın okulu biticek..:D
HoÅŸgeldin..
İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Favori Manga: naruto, bleach, the breaker, the breaker NW, unbalance x unbalance Sun Ken Rock, HSD Kenichi, Fairy Tail, OP, FMA, Noblesse, Gamaran, Hellsing,, Veritas