Ben Sude,öncelikle bu foruma ve çeviri yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum böyle güzel paylaşımları olduğu için.20 yaşındayım ve İstanbul da ikamet etmekteyim.En çok sevdiğim anime Bleach,KHR,Uragırı wa Boku no Namae o Shıtte Iru en çok sevdiğim manga Noblesse,Devense Devil,Daisy dir.forumu nasıl bulduğuma gelirsek (bana kızabilirsiniz neredeyse bir yıldır okyorum ve üye olmadım hatamı kabul ediyorum ve sizden özür diliyorum.)Önce anime izlemeye daha sonrada bir şekilde manga okuma hevesine kapıldım bundan dolayıda çok mutluyum şu anda manga okumayı anime izlemekten daha çok sever haldeyim.Okuyunca olayları daha iyi kavruyormuş gibi hissediyorum her neyse çok uzattım hepinize tekrar merhaba
Karşımda durduğunda, Işığın düşmanlarını yenmek için hevesli gözlerindeki gururu çok iyi hatırlıyorum. Halkını korumak için her bedeli ödemeye hazır... Arthas'ın kalbimde saklamak istediğim tek hatırası bu. -Uther the Lightbringer
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Till the smoke clears out and my high burn out I'ma rip this shit till my bone collapse. Now tell me whats ma motherfuckin name Serial killa,Serial killa,Serial killa Hashtronaut