Justice4aLL yazdı:DArkplanetar yazdı:Lanza Del Relampago yazdı:şu power up un detaylarını öğrenince laf atın bari kesin saçmada osla bi yere bağlancaktır.
Bundan öncekiler nereye bağlanmıştı ? Ulqiorayı yenen scarmask ,hadi onları geçtim serinin basında ki kenpachi yi yenen o güç patlaması neye bağlandı ? Öyle bir soru sormussun ki simdiye kadar her sey baglandı sanki. Ehh 500 bölüm bir şeyler bağlanmadı ise simdi de bir seylerin bağlanmasın neden bekleyelim . 16 yaşında bir insan cocugu neden bu kadar dengesiz güclü, bu gücün kaynagı ne ? Hİchigo , zangetsu neden bu kadar özel ki, diğer her karakterde olan zanpaktou spiritleri yanında insanlık dısı kalıyor , 16 yasındaki velet nası oluyorda, 2000 yıllık shinigami lerin topunu dama atıyor 5 ayda ?
adamda sana onu söylüyor zaten bir açıklansında sonra bu kadar laf edin.banada saçma geliyor bu kadar anipower uplar ama ichigonun ic dünyasını merak ediyorum acıkcası neler oldu orda
gene ateş püskürmüş arkadaşlar şahsen ichigonun reklamını yapmıyorum burda ama okuduğunuz herşeye laf atmayın madem hiçbirşeyi bir yere bağlıyamadı bu adam niye takip ediyorsunuz hala ? bir arkadaş fanboyluğunu bırakın daha fazla ileri gitmeyin demiş tam olarak sen burda ileri gitmiş oldun arkadaşım istediğim adamı överim tükürdüğümü yalamam okuduğum şeyi memnun olduğum için okuyorum her bölüm laf atıp yeniden okumuyorum.diyoruz ki bırakın açıklasınlar şu power upı nasıl bu kadar güçlenmiş onu bile beklemiyorsunuz illaki araya bir bölüm giricek bunun açıklandığı.manga okuyorsunuz burda bir nevi hikaye ama sanki bilimsel bir kitap okuyor gibi yorum yapıyosunuz bu kadar mantık aramayın madem daha güzel kurgulu mangalar var onları okuyun bunu okumayın (bazı sivri zekalılar sanane istediğimi okurum der).bir sabredin bir bölümde herşeyi açıklayacak değil ya manganın kaç bölüm olduğunu nerden biliyosunuz 800 e kadar giderde son 100 bölümü herşeyi açıklamakla geçirmeye niyeti olmadığını nasıl biliyosunuz ? hem eleştir hem ichigonun zampaktosunu bilmem ne yap sonra her bölümü çıktığı gün oku yok ya

Lanza Del Relampago yazdı:evet 1 yıl oldu bleach e başlıyalı ki her bölümü güzeldi bu güçün bağlı oluğu şeyle hakkında teori üretmek yerine sorguluyosunuz bu güç bence ichigo nun anasından geliyo diğerleride eğitim ve tecrübe

kenpachi yazdı:gene ateş püskürmüş arkadaşlar şahsen ichigonun reklamını yapmıyorum burda ama okuduğunuz herşeye laf atmayın madem hiçbirşeyi bir yere bağlıyamadı bu adam niye takip ediyorsunuz hala ? bir arkadaş fanboyluğunu bırakın daha fazla ileri gitmeyin demiş tam olarak sen burda ileri gitmiş oldun arkadaşım istediğim adamı överim tükürdüğümü yalamam okuduğum şeyi memnun olduğum için okuyorum her bölüm laf atıp yeniden okumuyorum.diyoruz ki bırakın açıklasınlar şu power upı nasıl bu kadar güçlenmiş onu bile beklemiyorsunuz illaki araya bir bölüm giricek bunun açıklandığı.manga okuyorsunuz burda bir nevi hikaye ama sanki bilimsel bir kitap okuyor gibi yorum yapıyosunuz bu kadar mantık aramayın madem daha güzel kurgulu mangalar var onları okuyun bunu okumayın (bazı sivri zekalılar sanane istediğimi okurum der).bir sabredin bir bölümde herşeyi açıklayacak değil ya manganın kaç bölüm olduğunu nerden biliyosunuz 800 e kadar giderde son 100 bölümü herşeyi açıklamakla geçirmeye niyeti olmadığını nasıl biliyosunuz ? hem eleştir hem ichigonun zampaktosunu bilmem ne yap sonra her bölümü çıktığı gün oku yok ya
DArkplanetar yazdı:gene ateş püskürmüş arkadaşlar şahsen ichigonun reklamını yapmıyorum burda ama okuduğunuz herşeye laf atmayın madem hiçbirşeyi bir yere bağlıyamadı bu adam niye takip ediyorsunuz hala ? bir arkadaş fanboyluğunu bırakın daha fazla ileri gitmeyin demiş tam olarak sen burda ileri gitmiş oldun arkadaşım istediğim adamı överim tükürdüğümü yalamam okuduğum şeyi memnun olduğum için okuyorum her bölüm laf atıp yeniden okumuyorum.diyoruz ki bırakın açıklasınlar şu power upı nasıl bu kadar güçlenmiş onu bile beklemiyorsunuz illaki araya bir bölüm giricek bunun açıklandığı.manga okuyorsunuz burda bir nevi hikaye ama sanki bilimsel bir kitap okuyor gibi yorum yapıyosunuz bu kadar mantık aramayın madem daha güzel kurgulu mangalar var onları okuyun bunu okumayın (bazı sivri zekalılar sanane istediğimi okurum der).bir sabredin bir bölümde herşeyi açıklayacak değil ya manganın kaç bölüm olduğunu nerden biliyosunuz 800 e kadar giderde son 100 bölümü herşeyi açıklamakla geçirmeye niyeti olmadığını nasıl biliyosunuz ? hem eleştir hem ichigonun zampaktosunu bilmem ne yap sonra her bölümü çıktığı gün oku yok ya
Ehh bağladı ise neyi bağladı onu anlat diyorum hala konuyu saptırıp kurtulamaya calısıyorsun , sıkışınca ananı alda git moduna giriyorsun . Zati bizde ders kitabı mantıgı degil manga mantıgı istiyoruz her manga da birazcık olması gereken türden. Ayrıca Herkezin burda yorum yapmaya hakkı var konu hakkında değil mi sence .
Göztepe yazdı:Az sakin beyler sabırlı olun bi şekilde bi açıklaması olacaktır elbet.Son bölüm benimde pek hoşuma gitmedi ama bekleyip görelim derim ben.Hemen parlamayalım birbirimizi kırmaya gerek yok bu kadar.Bekleyip görelim zaten böle giderse kubo iyice sıvamış olacak...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir