aslanve yazdı:arkdaslar yeni bölüm ne zman salı günleri gelmiyor muydu
salı anime perşembe manga

aslanve yazdı:arkdaslar yeni bölüm ne zman salı günleri gelmiyor muydu
kenpachi yazdı:DArkplanetar yazdı:gene ateş püskürmüş arkadaşlar şahsen ichigonun reklamını yapmıyorum burda ama okuduğunuz herşeye laf atmayın madem hiçbirşeyi bir yere bağlıyamadı bu adam niye takip ediyorsunuz hala ? bir arkadaş fanboyluğunu bırakın daha fazla ileri gitmeyin demiş tam olarak sen burda ileri gitmiş oldun arkadaşım istediğim adamı överim tükürdüğümü yalamam okuduğum şeyi memnun olduğum için okuyorum her bölüm laf atıp yeniden okumuyorum.diyoruz ki bırakın açıklasınlar şu power upı nasıl bu kadar güçlenmiş onu bile beklemiyorsunuz illaki araya bir bölüm giricek bunun açıklandığı.manga okuyorsunuz burda bir nevi hikaye ama sanki bilimsel bir kitap okuyor gibi yorum yapıyosunuz bu kadar mantık aramayın madem daha güzel kurgulu mangalar var onları okuyun bunu okumayın (bazı sivri zekalılar sanane istediğimi okurum der).bir sabredin bir bölümde herşeyi açıklayacak değil ya manganın kaç bölüm olduğunu nerden biliyosunuz 800 e kadar giderde son 100 bölümü herşeyi açıklamakla geçirmeye niyeti olmadığını nasıl biliyosunuz ? hem eleştir hem ichigonun zampaktosunu bilmem ne yap sonra her bölümü çıktığı gün oku yok ya
Ehh bağladı ise neyi bağladı onu anlat diyorum hala konuyu saptırıp kurtulamaya calısıyorsun , sıkışınca ananı alda git moduna giriyorsun . Zati bizde ders kitabı mantıgı degil manga mantıgı istiyoruz her manga da birazcık olması gereken türden. Ayrıca Herkezin burda yorum yapmaya hakkı var konu hakkında değil mi sence .
konuyu değiştirmiyorum çok bilmiş arkadaşım benim yazdığım şeyin sadece bir kısmına cevap verilmiş bende o kısmına cevap veriyorum sen beni ne zaman tanıdında sıkışınca ne moda girdiğimi çözdün süper zeka.herşeyi bir yere bağladı demiyorum diyorum ki bu manganın kaç bölüm olduğunu bilmiyoruz belki 1000 bölüm olucak şu ana kadar sadece işleri arap saçı yaptı sonra açıklamaya başlıyıcak ayrıca herkesin yorum yapma hakkı var ama iyi yorum yapanları kötüleme hakkı yok herkes kötü bleach hiçbirşeye benzemiyor tadı tuzu yok diyor biri çıkıp iyi deyince hurraaaa e bu ne şimdi böyle muamele görüyosa adam öyle muameleyede razı olucak herneyse konu bu değil konu şu nasıl ki aizenin nasıl bir anda ortaya çıktığına ve biz öldü sanarken neler yaptığına bir açıklama çıktıysa nasıl ki urahara kimdir nedir bir açıklama geldiyse bunada bir şekilde açıklama gelicek 418 bölümdür hiçbirşeye açıklama gelmediyse nasıl izliyebiliyoruz ? sabredin sadece bir şekilde cevap gelicek belki bir sonraki bölüm belki 10 bölüm sonra başka bir süper zekada ister överim ister yererim sanane demiş ama bütün yazısını benim söylediklerimi eleştirerek geçirmiş ne dahi insanlarsınız lan 2 mesajda benim mangayı nasıl takip ettiğimi ichigoya hasta olduğumu kubonun reklmanını yaptığımı söylemişsin kubo babamın oğlumu reklamını yapıcam ichigo bleachteki sevdiğim karakter sırasında ilk 3 giremez kenpachi aizen ve uraharayı daha çok severim ama sizin herşeye bok atma olayınız çok sinir bozucu nasıl ki şuan yazdıklarıma sinirleriniz bozuluyorsa sizin yazdıklarınızda benimkini bozuyor neyse gene birşey değişmiyicek gene her bölümü anında okuyup gene anında eleştirmeye başlıyıcaksınız
kenpachi ilk önce bana sürekli süper zeka dediğin için teşekkür ediyorum ama ben mütevazi bir insanım Lequi demen yeterli. Sen bu tartışmaya katıldığın ilk mesajını oku kim kime yüklenmiş anlarsın. Senden tek bir istediğim var görüşünü söyle beğendiysen beğendin bu kadar basit. Sana beğendin diye laf ettimmi? Ama kardeşim diyorumki beğenmedim nedeniminde güç dengesi denilen hiçbirşeyin kalmamasıdır dedim. Şimdi bir daha bana ozmn okuma gibi saçmalar söyleme. Yoksa bende sanane lan okurum gibi senin deyiminle "süper zekalı sözler" söylerim. Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir