arkadaşlar öncelikle söylemeliyimki yorumlarınız süper ekran başında gül gül öldüm walla ichigonun gücüne gelcek olursak şimdi sonuçta ichigo bu kadar güçlenmişse eğer ki öle kubo yine bi power up gibi bi şey düşünüp aizeninde ichigonun karşısında sawaşabilcek bi hale getirir ki getrmesi lazım yani yoksa bu kubo aq kusursz getsugayı göstermeden aizeni öldrmek gibi bi şeye kalkışırsa din iman toz duman kayarm walla
Her nekadar Aizenin şaşırmış hallerini görmek hoşuma gitsede Bleach sıçmaya başladığı için hayretler içindeyim. Titenin bize tanıttığı Aizen bu değil arkadaşalar. Biz hala Aizenin shikaisinin etkisindeyiz
Hadi Aizenin Tite Kubonun bile mantığını aşan gücünü kavrayabildik diyelim (houkyoku zımbırtısı var sonuçta) İchigonun gücünün kaynağı ne bilader?
Sordum: Nerdedir yerin? Nedir senin değerin? Yedi kıral vurulmuş, ne bu ceylan gözlerin? Hangisine varırsın bu yedi ünlü erin? Şöyle dedi bakarak göklere derin derin:
Kıralların taçları beni bağlar büğü mü? Orduları açamaz gönlümdeki düğümü. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü... A T S I Z
Yok daha ebesinin alnı. Aizen'im, ne hallere geldin sen, sen o kadar adama rest çek, Yamamoto gibi bir adam seni öldürmek için kendini feda etsin, daha düne kadar kısa don giyen velet, seninle bildiğin oyuncak gibi oynasın. Bir de benim kılıcımdı o demesi yok mu... Rezalet. Youtube de fan yapımı Kenpachi'nin bankasi var, dünya parçalanıyor, eğlenceli bir şey, o bile daha mantıklı. Yok artık lebron james demeyeceğim artık, yok artık Kurosaki İchigo.
meğer Bleach mangasındaki hikaye başından sonuna kadar Aizen in Shikai si etkisindeymiş.Meğer aslında SS Kıralı da kendisiymiş.Sıkıntıdan tüm SS milletine senaryo oynatmış.Böylece çok eğlenmiş Manga da bitmiş diyesim geldi... Ancak yinede severek takip ediyorum...Sonu ne olacak merak ediyorum...
Geçen hafta demiştim ichigo'nun reiatsu'su farklı bişeye dönüşmüştür diye bu arc'ın son arc olcağını yoksa boka sarcağını da söylemiştim :D Aizen cidden kendini kaybetti artık adam aşırı gücü alınca güven tavana vurdu tabi de bu olay biraz avatar'dan zuko vs azula olayına döndü...Artık yaptığım benzetmeden hali anlayın manganın azula=aizen dedim yav xD Not:Gene de bölümü okurken sıkılmadım bleach mantığına alıştım artık
http://hastayim.mybrute.com/ Go out there and give them hell. You were born to do this. Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru...
şunu anlamıyorum aizen 9 kanat açtı ne boka yaradı o kanatlar sadece gösterişe mi yarıyo kanatları açtı sonrasında saldırdı normal bi kaç saldırı hareketi gördük kanatları açmasaydı saldıramıcakmıydı adam bize hiç bi halt anlatmıyo tek kendi hayalinde yaşayıp olayları bize anlatamıyo ichigo'nun bu kadar power up yemesi ne kadar saçmalıktır adam gin'den postayı yiyo sonra ayağa kalkıyo ben alayına giderim boyum uzadı saçta tamam elime zinciride taktım zampactom full siyah artık kimse önüme geçemez modunda hadi diyelim aizen öldü sonrasında nolcak aizenden dahada güçlüleri varsa e yuh artık derim bleach sonlarına geliyo artık bence ..konu cidden boka sardı