Diabolus Ipsum Amans yazdı:Bu bölümden sonra kimse yok ben shinigamiyim, yok asarım keserim demesin arkadaş. Gitsin hepsi çocuk baksın, Başka işlerle uğraşsın.
Vay arkadaş vay, 10 kaptanın , 1 tane baş kaptanın yapamadıgını, götü boklu herif 1000 saat geçiriyor bir yerde yapıyor. Merak için de daha ne kadar sıçabileceklerini düşünüyorum.
1000 saatlik çalışmayla 10kaptan + 1 tane 1000 yıldır SS de hüküm süren adamı tost etmiş kişiyi yenebiliyorsa bu adam, Ss cemiyeti bu işi bıraksın gitsinler tarla falan eksinler facebookta. SS nin de anahtarını ichigoya teslim etsinler.
Huşu içinde manganın ne kadar daha kötü olacağını beklemekteyim. Bu kadar abzürt güç dengeleri olan bir manga mı olur yahu.
+1
artı devam etmek istiyorum dostum
bu manga ne saçma bi hale gidiyor böyle arkadaş okey dedik kılıç ı güzel çizmiş sin portakal karizma duruyor ama olmaz böyle be ne saçmadır bu uplar nerden geliyor bu kaynak senin de dediğin gibi ekliyorum gitsin kumda oynasınlar kale filan yapsınlar arkadaş böyle olmaz:S











:D ) artisleşmiş ama olsun o kadar, sonuçta bilmem kaç kaptanın yapamadığı iş ona kaldı. Ben de İchigo diğer Shinigamilerden farklı olduğu için onun daha fazla güçlenmesinin ya da hızlı gelişme göstermesinin absürt olduğunu düşünmüyorum. 

News