gin, seride benim görür görmez bu herif saf villian kokuyor dediğim tek kişidir.yüzünden eksik olmayan o gülümseme fanı yapmıştır beni. "dahi" shinigami olması,koca göğüslü hatunla ilişkisi,aizen le karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan mükemmel dayanışması falan,bu herif bişeyler saklıyor lan,gerçek potansiyeli (güç-amaç-kişilik) görünenden çok daha fazla olmalı dedirtmişti,düşündürmüştü hep .hatta seride aizen in önünde gördüğüm tek adamdır.
peki ne oldu,bana göre açıkçası bu haftaki chp la kubo, gin le ilgili buna benzer düşüncelere yanıt vermiş resmen,benim villian m gin olmayacak, aizen dir demiştir.aizen in böyle ucuza gideceğini kimse düşünmüyordur sanırım,bende gin den ihanet bekliyordum ama şuanda değil açıkçası,şuanda olan şey ne peki,bence (yine) muhtemelen gin in aizen in hipnozu etkisi altında yaşanan action u izliyoruz.aizen in bir kere kılıcını bir kaç çöp için kınından çıkarması bile yeterince saçma iken,bunu gin in hemen yanında yapması,onu denediğini gösteriyor gibi geldi bana ,gülen elemanımızda atlatı hemen, zayıflığın böyle diyerekten,şimdi arkadan duyarız artık gin,sana hiç güvenmemiştim bla bla bla.,sonra ortama rangiku dalar arada feda eder kendini,ölümcül bir yara daha alır ama ölmez kurosaki gelir,bırak lan onları diyerekten,böyle böyle bi 3 ay bunun üstünden götürür hikayeyi kubo.diyeceğim şudur ki yine,her zamanki gibi süper bir karaktere yazık etmiştir kubo göz göre : )

News