En son SilverMask tarafından 04 Eyl 2011 20:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Yazılarınıza büyük harfle başlayın ,..
Benim en büyük eksik diyeceğim şey ichigonun hollow tarafı ile bir konuşma yapmaması iç dünyasında en azında bu gücün nden bu kadar artigini açıklamalarını bekledim
Filmi izleyenlerin olumsuz tepkilerine minnettarım. Trailerları izlerken çok meraklanmıştım. Çok iyi bir şey olacak gibi geliyordu. Ama trailerlardan beklendiği kadar güzel değildi. Olumsuz eleştiriler beklentimi düşürdü ve sonunda beklentimin çok az da olsa üzerinde bir film oldu.Gerçekten şaşırdığım ve düşündüğümden farklı olan şeyler bile vardı.
Özellikle cehennem temalarını çok beğendim (trailerlarda geçtiği için bahsetmekten çekinmedim ama sorunsa buton koyabilirim.). Bir ara kendimi cehennemedekilere acırken bile buldum sonra aman ya napıyorum ben. Ben ki cehennemin var olması gerektiğine ve varlığına inanan bir insanım şahsen kurguladıkları cehennemi çok beğendim.
Ama Yuzu'nun durumunu çok havada düzelttiklerini düşünüyorum sebepsiz ve saçma olmuş.
Tanıtım olaylarında 8. ve 9. espadalaro gösteriyorlardı animenin bir bölümünde koydular hatta mangası da çıktı , konu onla alakasıyok ben cehennemde espadalar falan var sanmıştım. dört kötü kaarakter var. hemen harcanıyorlar bir tane de kır zincirlerimi diye dolaşan salak, önce iyi sonra kötü olan kötü bir aizen çakması var. Bir tek iyi olan cehennem tasviriydi o kadar başka bir şey yok yani