merhabalar ben siteye yeni üyeyim bleach te anlamadığım bir kaç nokta var ve bir tahminim var siz ne düşünürsunuz ilk olarak anlamadıgım yerleri sorim
1. yeşil saçlı eski 3 numaralı hatun espada vardı adı nel bu kızın akibetine ne oldu kayıplara karıştı ölmedi diye biliyorum ama hmda birdaha gözükmedi bu kızın akibetine ne oldu ?
2. olarak vastalord muhabbeti kimisi vastalordların ilk 3 -4 espada olduğunu sölüyor ama bence değiller vasta lord olsa direk vastalord derlerdi espadanın yerine ki hitsugayanın demesine gore 10 tane vastalord soulsocietyi yok edebilirmiş ozaman direk aizeni cogaltırlardı sonucta vastalordun captanlardan guclu oldugunu solediler ve aizende bir kaptansa 10 tane vastalordu değil 1 tane bile himayesine alamamaası lazım . (%99 ichigonun hollowlaşmıs 2. hali vastalord hitsugayanın anlatımında aynı resim vardı)
3.Gin ichimaru öldü mü ?
4.niye kaptanlardan piyango sadece tousene vurdu ?
5 olarak tahminime gelim bu fullbring saçmalığı bittikten sonra bir kaç sacma bolumude sallarsak asıl konu ruh krallıgı ve vastalordlar olacak gibime geliyor özellikle vastalordlar ruh krallıgını yıkmaya calısacak hatta anasını aglatacaklar :D ss deki o yaslı moruk krallıgı korumak icin kendini feda edecek ama basarılı olamayıp ölecek soulsociytyde kaos olacak moruksuz ss de en tecrubeli kaptanlardan urahara kisukeye yetki verilecek tekrar ss ye gelecek ve tek carenin aizeni de yanlarına almak olduğunu anlıcak ama aizen de naz yapacaktır :D ve vastalordları muhtemelen aizen ichigo urahara 3lüsü hogyuyoku kullanarak durduracaktır ama baya bir kayıp verilecek vaizardlar da bir yandan destek vermeye calısacak en merakla beklediğim 0. takım ve ruh krallıgı naneleri umarım dediğim gibi biraz heyecan atraksiyon bol bol kesmeler bizi bekler :D evet cevapları bekliyorum arkadaşlar bleachte piyonlar sürüldü sıra vezir fil kalede mi ?

News