Karşımda durduğunda, Işığın düşmanlarını yenmek için hevesli gözlerindeki gururu çok iyi hatırlıyorum. Halkını korumak için her bedeli ödemeye hazır... Arthas'ın kalbimde saklamak istediğim tek hatırası bu. -Uther the Lightbringer
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Hahahaha :D İlginç bir yaklaşım :D apache dediğimiz tip, halibelin fracciondan en sabırsızı ve en kabadayılık taslayanıdır...[ geyik olan işte :D]
Ama bence 2 nolu espadanın adamlarından şu koca ağzılı olanı en güçlüsüydü. Madarame'yi bankai kullanmaya zorladı. Madarame beceremeyince de işin içine bir kaptan (Komamura) girdi ve o da o fraccion'u bankai moduyla yendi.
Harribelin fraccionlarının oluşturduğu canavar Allon hepsini ezer.Ama o pek fracciondan sayılmaz.
Eğer Yammy gerçekten en güçlü espadaysa Powwda en güçlü fracciondur.Komamurayla kapıştı sonuçta ama zeka özürlü yammy gibi o da kafa karıştırıcı.
Onun dışında Findorda çok güçlü ama burun farkıyla soifona kafa tutan Vega öndedir diye düşünüyorum.Soifonla yoruichi tarzı dövüştü ve ölmeden önce salınımını en üst noktaya taşıdı.O formu daha güçlüdür ama bir kaptanla dövüşmek bambaşka birşey hiçbir açık vermemen lazım.
Biliyorum ama seviyesini düşürmesine rağmen zorladı mı zorladı ? En fazla ne kadar indirecek soifon gücünü findor gibi seviye sistemi yok. Findorda güya kaptan seviyesine çıktı(rüyasında heralde) hisagi direk tek attı. İkiside benziyor birbirine fakat birini yenen kaptan diğeriniyse teğmen illa bir seviye farkı vardır azda olsa.
Bencede vega en iyisidir.. findor ile karşılaştırırken zolandım ama vega dedim..BENİM DÜŞÜNCEM : Eğer Omaeda olmasaydı vega gerçek salınımını yapamadan öldürürdü... ayrıca 3 kişi apacheye oy vermiş... halibelin fraccionları tüm güçlerini bile göstermediler... Allonu summonlamak dışında 1 şey yapmadılar...zaten yama-ji'ye saldırırken birşey yapamazlardı..yani uzun lafın kısası ; sırf adı anlamlı diye oy vermeyin yahu
Ayrıca Charlottoe'yi unuttunuz hahaha :D o bir dahi :D neyse..bilmeyenler için kendi listemi hazırlıcam ve parantez içinde kim olduklarını açıklıcam...ÖTEKİ TÜRLÜ GOOGLE DİYE BİRŞEY VAR :D
1-Vega [soifon ile dövüşen] 2-Findor [ Hisagi ile dövüşen] 3- Charlottoe [ yumichika ile dövüşen] 4-Poww [madarame ile dövüşen] 5- diğerleri...[ bu 3lü iç güç göstermedi..seçenek çok olsun diye koydum... bu 3lü hinamori ile matsumoto ile dövüşenler]
Teşekkürler asddsa123. Sayende oy vermek istediğim fraccion'un ismini öğrendim.
Ben en güçlü "Poww" diyorum. Yukarıda açıklamıştım zaten. Shikai'ni kullanan Madarame'yi alt etti ve onu öldürmek ancak bankai yapmış bir kaptana nasip oldu.
Ancak Soi fon'un rakibinin neden bu kadar güçlü bulunduğunu anlamıyorum. Güçsüzdü demiyorum ama Soi fon onu yalnızca shikai'si ile iki ciddi hamlede yendi. Geri kalanlarında gücünü ölçüyordu çünkü.
Poww'dan daha güçlü olduğunu düşünmenize sebep olan şeyi anlamıyorum. Nedenini açıklayabilir misiniz?