Sana nasıl desem... bak eğer herşey güç ile olsaydı espadaların en güçlüsü şüphesiz yammy olurdu..sonrada nnoitora olabilirdi... poww o kadarda güçlü değildi bence...[genel olarak] ayrıca ikkaku bankai açsaydı her türlü alır derim... ayrıca sana şöyle birşey söyliyim... BENİM DÜŞÜNCEM kaptanların en ezikleri ya hitsugayadır,ya da komamuradır...hitsugaanın kılıcını pek seviyorum ama kendisi ona uygun değil... neyse,büyüsünde öyle yeteneklerini göstersin...koamaura ise sadece gücüne güveniyor ve yara alması çok kolay....2side ota boka bankai açıyor ve aşırı zorlanıyor... soifona gelirsek eğer, kendisinin shikaisi aşırı kullanışlı...eğer onu yoroichi kullansaydı, byakuya bile bir hiçti... zaten soifon tek atakla adami gebertmeye mailli...ayrıca 1 kaptan nasıl olurda '' bu herif çok güçlü, yok şöyle yok böyle der ve askerlerin moralini bozar? ayrıca gegetsuburi ile korumasaydı omeda, SOİFON ÖLÜYDÜ!
Hitsugaya ve Komamura'nın her şeye bankai açtıkları konusunda katılıyorum. Hatta öyle ki ben Komamura'nın shikai'sinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Her şeyin safi güçle alakalı olmadığına da katılıyorum. Ama Omaeda'nın koruması sahnesinin sadece izleyiciyi Soi fon sahiden yeniliyormuş izlenimi vermek için gösterdiklerini düşünüyorum. Çünkü adamı indirmek için sadece bir kaç saniye harcadı. İstese en baştan da adamı öldürebilirdi. Ama Soi fon'u beklettirdiler ve hırpalattırdılar böylece saldırdığı sahne daha vurucu oldu. Yani o sahnenin çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum.
Ve ayrıca Komamura ve Soi fon'u kıyasladığımda ben de Soi fon'u seçerim ama ben yine de bir kaptanın (nasıl bir kaptan olursa olsun) bankai ile bir başkasının savaşına dahil olmasına sebep olacak bir fraccion bu. Eğer shikai gibi az bir güçle yenmek mümkün olsaydı teğmenini de gönderebilirdi. Ayrıca güç açısından kıyaslandığında shikai'in hiç bir şekilde bankai ile kıyaslanamayacağı söyleniyor. Pow zeka açısından ne kadar zayıf olursa olsun... En güçlü fraccion sıralamasında, bir fraccionun zekasından dolayı puan kaybetmesini doğru bulmuyorum.
en iyi ya da en üstün fraccion hangisi denseydi senin bu dediğini desteklerdim ama en güçlü sıralamasında bence zeka bu kadar önemli olmamalı.
Yahu burada olay başka! İkkaku yenebileceği halde yenemedi... eğer bankai açsaydı yenerdi rahatlıkla... ama ayasegawa gibi aptallığın en büyüğünü yapıp gerçek gücünü göstermedi...bu tür huylar beelzebubtan natsume dışında kimseye yakışmıyor zaten :D
Ayrıca Vega olayında ise bu dediğin gayet doğru birşey...ama bu mantıkla yürütülmeseydi manga.... TEĞMENLER VE FRACCİONLARA GEREK KALMAZDI! Kaptanlar vs espadalar olurdu sadece... eğer böyle olsaydı bölüm sayısı azalır ve yaşanan heyecan azalırdı... çünkü bu fraccion vsleri ön hazırlık vsleri... izleyiciler savaşlardan zevk alıyor ve aizene geldiğinde millet için en iyisi tabiki bleach oluyor... yani yok heyecanı olsun yok şöyleydi yok böyleydi dersen işte buraya kadar varır...
Edit : Arkadaşlar resim isteyenler belki olur diye yükleme yapayım dedim...
Açık ara Poww derim diğer ameleler teğmenler şhikai açtığında rahat biçimde öldürüldüler ama poww bankai gördü bu arada zeka ve ya hız gibi konuları tartışmak inanılmaz saçma bir şey çünkü rakipler kendi türünde şhinigamilerle eşleştiler vega - soifon ya da ıkkaku vs poww olduğu gibi biri tamamen hız ve bitiricilik diğeri ise tamamen reiatsuya dayalı bir savaştı yani kendi güç türlerindeki rakiplerdi olay bu kadar net zeka hız ya da çeviklik olayı ancak stark vs kenpachi gibi çok ters durumlarda tartışabiliriz
Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?