Mesela Birisi ichigoya öyle bir kido yapsın ki eğer bir süreye kadar biriyle sevişmez ise çükünü Zaraki kessin ( Moral bozukluğu ve 31 filminden esinlenilmiştir. )
Gecenin bir yarısı 4 sayfa saçma yorum okuduğuma inanamıyorum. Ama yine de valherunun hermafrodit fikri en mantıklısı :D Ana karakterlerden aşk beklemedim. Sadece ufak tefek olursa çekilebiliyor. Bknz: One Piece. Luffy ve Hancock. o da espriye çekildiği için sardı. Yalnız iyi karıydı mal luffy nasıl kaçırırsın lan onu.
An itibariyle 4 sayfa saçma yorumdan birini yaptım. Evet uyku vaktim geldi
Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?
Kubo seriye aşk karıştırmayacağını söylemişti bir röpörtajında.
Q: Speaking of Ichigo's relationships with his friends, there seems to be a love triangle between Ichigo, Rukia and Orihime. Do you delve more into this in later volumes?
Tite Kubo: (laughs) I get asked about that a lot! I don't want to make Bleach into a love story because there are much more exciting things about their personalities and things that they can do instead of getting into the romance aspect of their relationships.