Bu animeyi 220. bölümlere kadar okuyanlar için geçerli bi sorudur! Ben çok sıkıldım. 240-260. bölümleri izlemedim. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buyurun...
iyi gidiyor beğeniyorum ama son bölümlerde en önemsiz görünen karakter bile bir bakmışsın süper bir yan karakter olmuş.bu iyi aslında ama bu adam nerden geldi, nereliydi, nasıl bu hale geldi belli değil.büyük ihtimal bu tür şeyler 10 bölüm sonra açılığa kavuşacak.şu an ki sıkıntım bu adamları görüp dumur oluyorum ve açıklama getiremiyorum.bir süre sonra kafam karışıyo.
Karşımda durduğunda, Işığın düşmanlarını yenmek için hevesli gözlerindeki gururu çok iyi hatırlıyorum. Halkını korumak için her bedeli ödemeye hazır... Arthas'ın kalbimde saklamak istediğim tek hatırası bu. -Uther the Lightbringer
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Bana göre gayet güzel gidiyor. Hikayenin şu anki durumunu SS arcına göre daha fazla sevdiğim söylenebilir. Şu anda sadece savaşlar ön planda görülüyor olabilir ama hikaye de bayağı ilerlemiş durumda. SS arcında bize sunulan hikaye bildik eski türk filmi konularından farksızdı bana göre. Kaçırılan kızı kurtar.xD Ki zaten SS arcı hikayeye girişten ve bizi asıl nokta olan Aizen'e getiren bir araçtan ibaret. Sonuç olarak evet hiç olmadağı kadar beğeniyorum hem de. xD
hiç biri dedim ? neden mi *-* anime hakkında tam olarak ne hissettiğimi söylemek biraz güç oluyor gibi ^^' anime iyi güzelde ^^' şu bölümler cidden çok sıkıcı ... yani nasıl desem ... sırf biraz daha heyecan katmak için (neye heyecan katıyor diyenleriniz olacaktır belki de xD benim gibiler [benim gibiler dediğim , ichigo nun olduğu yerleri izlemekten büyük zevk alanlardan bahsediyorum :D ] bu duruma cidden sinir oluyordur eminim xD [fazla emin konuşmamalıyım belkide ha ^^' ] sinir olduğum bir şeyden bahsetmek istiyorum ...
bu bölümlerde genelde , hitsugaya nın soifon un falandı filandı karşılaşmalarını izliyoruz değil mi ? fakat sonra bunlar unutulup kalıyor ... yani öldüler mi kaldılar mı ^^' bunu merak ediyoruz ... sonra bir bakıyoruz ^^' cidden unutuldu ... (hani bekliyoruz ha şimdi çıkacak ha şimdi çıkacak diye ^^' ) ... ve şu bleach te *-* nel in *-* (evet aklınızdan geçen doğru kullanıcı adım ondan geliyor *-* neden bunu söyledim bilmiyorum neyse ... söylemedim sayın :D ) nnoitora (evet nnoitora*-* ah canım keşke ... ühü T.T ) ile kenpachi nin dövüşünden sonra görünmemesi gibi ... ^^' çok komik oldu ya xD orihime yi (umarım mangaka bir daha onun yüzünü görmeyi bana nasip etmez diyeceğim ama nasip edeceğe benziyor nalçak T.T ) ishida yı falan ne yaptıklarını gösterdiler *-* (biraz daha konuşursam mangaya girecek gibi hissediyorum kendimi hihi ) ... neyse işte ne bilim ben hem zevk alıyorum gidişatından hemde sinirlerim tavan yapıyor .... vuruyor küt küt küt ... kırılacak yakında ya ^^' hadi hayırlısı
If you..feel like dying again sometime...just tell me ! I'll take care of it for you then!
Gerek gidişat gerekse kurgu bakımından en iyi animelerden/mangalardan, hatta en iyisi diyebilirim. Savaş görmek için izleyenlerden değilimdir, o nedenle geçiş bölümlerini çok beğendim. Güzel bağlanırsa konular, hikaye sürükleyici ise, birilerinin savaştığını görmesem de olur.
konu gidişatı - filler olsun olmasın - ve aksiyon sahneleriyle bence çok iyi gidiyor...konu oldu mu iyi işliyor aksiyon oldu mu iyi dişliyor adam..bleach 1 numara.