Power to Strive (Grimmjow resurrection'a girerken başlayan müzik akabinde resurrection geçirdikten sonra bu müzik eşliğinde böğürmesi ses dalgaları falan görünümle ortamdaki gazı ikiye katlamıştı.)
Ehem sonra Treachery var.Aizen komamura ve vaizardları biçerken girdiğinde hanginiz gaza gelmedi , yürü be Aizen demedi ? Veya Nnoitra vs Zarakide Nnoitra Zampaktou'sunu salarken girdiğinde bayağı bi aramıştım bu müziği.
Soundscape to armor Nothing can be explained Will of heart On the precipice of defeat Treachery
Aslında hepsi güzeldi ama en çok bunları beğendim. Gerçi benim en sevdiğim müziği kimse koymamış. Halbuki en nadir müzikler bulunmuş ama HERE TO STAY konmamış. Olsa bir numaram o derdim.
Bu arada bu OST'ler arka fon müziklerine verilen isimler değil mi? Bir de bunlar anime için mi yapılıyor yoksa var olan müzikler mi kullanılıyor?
Bu müzükleri dinledikten sonra hele son bölümü izledikten sonra animeye uzun bir süre ara vermek zor olacak maalesef. Hepsi de favorimdir valla ama yukarda arkadaşların verdiği oylama da olmayan müzikler daha ilgimi çekiyor sanki