Aizen eğer shikaisini ssye göstermeseydi kyorakuyla başabaş dövüşeceği düşüncesindeyim saf gücünü o kadarda abartmamak gerek.Ama kyouka suigetsu salınımıda aizenin kendi gücü,zekasınıda gücünün içine katınca sstde yamamoto dışında rakipsiz hale geldi.
Kenpachi salınımı görmemiş olsaydı yorardı bir süre aizeni.Küçümsememek gerek zarakinin ichigo gibi devasa reiatsusu var sonuçta.Ancak shikai salınımını gördükten sonra tek bir şansı var.
O da yamamotonun yaptığını yapıp kesilmesine izin verdikten sonra kılıcın reiatsusunu hissedip aizeni yakalamak.Ama reiatsu kontrolü ve hissiyatı kötü olan zaraki bunu yapabilecek mi ? Bu tartışılmalı asıl.Bence çok zor.Kaldı ki olduda becerebildi yamamoto bile aizenin kolundan yakaladığında ryuujin jakka kullandı.Eğer saf güçle katana teknikleriyle birşey yapabilse yamamoto yapardı.Tabi yamamoto kökten çözüm getirmek istedi orasıda var. :D Ben zarakinin yamamotonun yöntemini uygularsa azda olsa yara bırakabileceğini düşünüyorum ama kazanabileceğine ihtimal vermiyorum.

[/align]

News