Gelişmiş arama
  • Ana Sayfa
  • Forum Ana Sayfa
  • Bağış Yap
  • Manga Oku
  • İletişim
  • Forum ana sayfa ‹ Soul Society ‹ Bleach Anketler
  • Font boyutunu değiştir
  • Yazıcı görüntüsü
  • SSS

Aizen vs Kenpachi

Bleach ile ilgili yapacağınız tüm anketler.
Başlık kilitlendi
64 mesaj • 7. sayfa (Toplam 7 sayfa) • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Aizen vs Kenpachi

Aizen
13
72%
Kenpachi
5
28%

Toplam oy : 18

Re: Aizen vs Kenpachi

Mesajgönderen Millennium Wizard » 12 Eyl 2011 21:34

Aizen eğer shikaisini ssye göstermeseydi kyorakuyla başabaş dövüşeceği düşüncesindeyim saf gücünü o kadarda abartmamak gerek.Ama kyouka suigetsu salınımıda aizenin kendi gücü,zekasınıda gücünün içine katınca sstde yamamoto dışında rakipsiz hale geldi.

Kenpachi salınımı görmemiş olsaydı yorardı bir süre aizeni.Küçümsememek gerek zarakinin ichigo gibi devasa reiatsusu var sonuçta.Ancak shikai salınımını gördükten sonra tek bir şansı var.

O da yamamotonun yaptığını yapıp kesilmesine izin verdikten sonra kılıcın reiatsusunu hissedip aizeni yakalamak.Ama reiatsu kontrolü ve hissiyatı kötü olan zaraki bunu yapabilecek mi ? Bu tartışılmalı asıl.Bence çok zor.Kaldı ki olduda becerebildi yamamoto bile aizenin kolundan yakaladığında ryuujin jakka kullandı.Eğer saf güçle katana teknikleriyle birşey yapabilse yamamoto yapardı.Tabi yamamoto kökten çözüm getirmek istedi orasıda var. :D Ben zarakinin yamamotonun yöntemini uygularsa azda olsa yara bırakabileceğini düşünüyorum ama kazanabileceğine ihtimal vermiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Millennium Wizard

Favori Manga: One Piece,Hellsing
Favori Anime: Fma,Bleach,One piece
Başa Dön

Mesajgönderen 3Nokta » 12 Eyl 2011 21:44

emre13579 yazdı:
Diabolus Ipsum Amans yazdı:
Şu mangada ichigo hariç herhangi bir karakterin aizenden güçlü olduğunu iddaa ediyorsan gülerim buna sadece.
Adam 90 üstü kidoyu sözsüz yapıyor. Bu mangada en fazla abzürt buldugum nokta, zaten uraharanın bu adama"o anlamadan" kidou kilidi yapabilmesiydi. Benim kuzenim var ilker, bazen kendi kafasında masallar kurup bana anlatıyor. Onun masalları, kubo'nun oluşturdugu hikayeden daha mantıklı.

Bence urahara malı aizen in kankası çıkıcak görüceksiniz hem ölümüne düşman olupda urahara yı indirmişken onu öldürmemek tam bir saçmalık hatta aizen in kendi söyluyordu her alanda herkesten daha üstünüm sadece senin benden daha zeki olduğunu düşünüyorum dedi ama canlı bırakıp gitti senin dediğin gibi o kiou yu farketmeyecek adar da mal bir insan değil aizen konu biraz uçtu kusura bakmayın

Bu arada ben hiç sınırsız reiatsuya sahip bir şhinigami görmedim zaraki nin göz bandını çıkardığında açığa çıkan reiatsu miktarına aldanmayın maksat biz gaza gelelim yoksa zaraki den daha fazla reiatsuya sahip olupda gizleyen elemanlar var isshin,urahara,aizen ve çok büyük ihtimalle unohana gibi onu geç zaraki aizen e nasıl ulaşıcak oda ayrı soru şimdi burda aizen in zanpaktousu açıklamayalım herkez biliyor nası bir şey olduğunu o izin vermedikçe kimse kolay kolay ulaşamaz aizen e

Hougyokuyla birleştiğinden dolayı öldürülemeyeceğini söyledi urahara.Fgt den sağ çıktı aizen daha ne olsun

Jigoku-Hen69 yazdı:zaraki siker tabikide. Aizen artıslik yapıp anasının örekesinden nasıl çıktığına varasıya kadar anlatmaya kalkar ilk darbeyi orda yer. Sonra aizen kızar kidou üstüne bide hipnozunu kullanıır. Tam zaraki geberecekken kendi kendine ölmek istemiyorum daha fazla güçlü olmak istiyorum deyip reijatsu patlaması yaşar bedenince. Ardından yine Aizen hipnozun etkisindeki Zarakiye hamle yapıp tam sokacakken şeyi kılıcını işte Zaraki kolundan tutup o psikopat gülüşüyle birlikte şimdi sıçtım bacağına deyip ortadan ikiye ayırır Aizeni.

Şunu ****vadisinden biri yazsa gam yemezdim de harbi TSK sana neler yapmış emrah.Bu artık iflah olmaz beyler

Resim

Offtopic :
Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız???Giderek Zoro vs Goku ayarındaki tartışma konularına yaklaşıyoruz.Çözüm olarak bu konunun kitlenmesi ve ''sizce kim alır,kim daha güçlü'' gibi konuların açılmasının ikinci bir emre kadar yasaklanmasını talep ediyorum.
Show Spoiler
Resim

Show Spoiler
Resim

Show Spoiler
Resim

Show Spoiler
Resim
Kullanıcı avatarı
3Nokta

Favori Manga: Code:Breaker,,Noblesse,Witch Hunter,Air Gear,Haru Yo Koi,Soul Eater,
AIKI,Gamaran,Seitokai Yakuindomo,Op
Favori Anime: Code Geass R1,R2 ,Air Gear,Fullmetal panic,Fullmetal panic fumoffu,FMA:brotherhood,Higurashi no Naku Koro ni,Sayonara Zetsubou Sensei,Higurashi no Naku Koro ni Kai,Level E,
Seitokai Yakuindomo,Dragon Ball Kai,Beelzebub
Başa Dön

Mesajgönderen Lambo » 13 Eyl 2011 00:11

arkadaşım anlamıyosun hala neyi savunuyosun bu mangayı senmi yapıyosun kubomu açık ve net aizen ve ichigodan daha güçlü karakter yok bu mangada(houkyoku ve saigo no getsuga.. olaylarından bahsediyorum) boyutsal güç farkı oldugundan zaraki anca sünnet olmaya gider aizenin yanına. ama siz hala diyosunuz göz bandıda şeyde. bu arada yorumlarımı silmeyin bu kadar düşmeyin bari amk
Resim[/align]
Kullanıcı avatarı
Lambo

Favori Manga: Veritas, The Breaker, Sun-Ken Rock, Claymore, Berserk, Holyland, Vinland Saga, Psyren, Vagabond, Zippy Ziggy
Favori Anime: Dragon Ball, DMC, GTO, Gintama, One Piece, Bleach, Beelzebub, Code Geass, Claymore, Rainbow : Nisha Rokubō no Shichinin, Gun Grave, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, FMA, FSN
Başa Dön

Mesajgönderen Deathwing » 13 Eyl 2011 00:47

Jigglypuffın Aizen'i yenmesi şimdiye kadar okuduğum yorumların hepsinden daha mantıklı.
Resim
Derp
http://deathwing69.mybrute.com
Show Spoiler
Karşımda durduğunda, Işığın düşmanlarını yenmek için hevesli gözlerindeki gururu çok iyi hatırlıyorum. Halkını korumak için her bedeli ödemeye hazır... Arthas'ın kalbimde saklamak istediğim tek hatırası bu. -Uther the Lightbringer

Show Spoiler
Resim

All work and no play makes Jack a dull boy...
Kullanıcı avatarı
Deathwing
Monk
Monk

Favori Manga: 20th Century Boys,Vinland Saga,One Piece,Genshiken,Berserk,Bleach,
Gto,Bakuman,Gto Shounan 14 Days,Holyland,Beelzebub
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Başa Dön

Önceki

Başlık kilitlendi
64 mesaj • 7. sayfa (Toplam 7 sayfa) • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Dön Bleach Anketler

Dön Forum ana sayfa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

• Forum ana sayfa
  • Takım •Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
    • News News
    • Site map Site map
    • SitemapIndex SitemapIndex
    • RSS Feed RSS Feed
    • Channel list Channel list