İzlerken aklıma geldi mayuri sadece garganta değil makina geçit açıcı gibi bişey gargantanın yapısını inceleme fırsatı bulup açmış peki ilerdeki arc ta mayuri araştırmalar sonucu cehenneme geçit açammazmı sonra bişeyler ters gider geçit kapanmaz filan diye bişey geldii aklıma atmasyon=D
Güzel böümdü yalnız Filler yine başlıyor ..daha yeni bitmişti ne çabuk fillere geldik..Bleach'te fillerde ana bölümler kadar sürüyor hatta daha uzun şimdiden geçmiş olsun
dikkatiniz çektimi bilmiyorum ama bu bölümde manga da olan bir "bug" u düzeltmişlerdi. manga da rukia ichigo'nun maskesini gördüğünde şekiller farklı demişti.. o zamanlar bazı arkadaşların dikkatini çekmişti "rukia maskeyi hiç görmedi nerden biliyor" diye.. rukia bu bölümde aynı şeyi söyletiyorlar ve "bana böyle söylemişlerdi" diyede düzeltiyorlar mangadaki bugu.. burda kubo yaptığı hatayı kabüllenmiş olduğu sonucu çıkıyor işin içine düzeltme koyduklarından dolayı.
Arkadaşlar 286' yı yeni izledim. Size bi konuda danışmak istiyorum. Sanırım Bleach 287 hala çıkmadı . Haftalık takip eden arkadaşlar yeni bölümlerin haftanın hangi günleri cıktıgını ve hangi siteden izleyip-indirebilecegimi söylerseniz sevinirim (yeni bölümleri takip edebilecegim bir site) Şimdiden teşekkürler.